Restaurant Oven Vande

Det bliver rustikt, elegant, stemningsfuldt – og fuldt af smag…

Det er med et vist vemod, men mest med stor glæde, at vi her informerer om, at vores restaurant Oven Vande skal flytte.
Der bliver bygget et nyt hus lige foran restaurantens vinduer ud mod havnen. Hele bygningen, hvor vi har været de seneste 6 år, skal jævnes med jorden for at gøre plads til det nye hus. D. 31. december 2017 bliver vores sidste åbningsdag på Oven Vande i Sønder Voldgade.

MEN – vi glæder os helt utroligt til at byde velkommen i vores helt nye restaurant i den gamle sølvvarefabrik (Fredericia Sølv) i Norgesgade – ganske få skridt fra Landsoldaten. Ombygningen af Sølvvarefabrikken, indretning og klargøringen af den ny restaurant begynder vi på allerede efter sommerferien. I de første måneder af 2018 vil vi lægge sidste hånd på de nye lokaler, så vi er klar til at åbne til påsken 2018.

Læs om det hele i vores brochure – klik her

De gamle fabrikshaller er fantastisk spændende. Vi får mulighed for at lave en helt unik restaurant med Nordisk Braisere og Steakhouse, vinkælder, gårdhave og flere festlokaler af varierende størrelse – med helt op til 150 gæster i samme lokale. Rustikke rammer i en historisk bygning, som fra 1925 og frem til år 2010, dannede ramme om Fredericia Sølvindustri.

Vi glæder os til at kunne byde Jer velkommen til Påske i 2018

Den nye restaurant åbner med et BRAG, Skærtorsdag, d. 29. Marts 2018.
Og det vil vi glæde os til at fortælle meget mere om, når tiden nærmer sig

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at blive det bedste og naturlige valg, når fredericianere og andre vil forkæles – både til hverdag, og til fest.

Deltag i vores store konkurrence om en festmiddag for 6 personer – med alt, hvad dertil hører.
Nåh ja – der er også trøste præmier til 2 og 3 pladserne. Skynd dig – Klik her